+36 30 424 98 08 makeuptetovalas@gmail.com

Szemhéjtetoválás

Szempillasűrítés a pillák között, finom tusvonal, vagy éppen füstös hatású tusvonal az álmod? 

Mit kell tudni a különböző technikákról?

Szempillasűrítés a pillák között

A szempilla tövében, a pillák között tetoválunk, kifejezetten csak a pillák között, amely azt a hatást kelti, amire oly sokan vágyunk, hogy dúsabb hatást keltsünk pilláinkkal. Ez egy nagyon finom és diszkrét eljárási mód, amely követi a szemed formáját, itt nem húzzuk tovább a végét, mint egy tusvonalnál, hanem csak a pillák között maradunk. Aki szereti a természetes, nem sminkelt megjelenést, viszont a szempillaspirálozás kevésnek bizonyul, ezzel szépen optikailag meg lehet nyitni a tekintetet, azt a hatást kelteni,mintha dúsabb pilláink lennének.

Kinek ajánljuk? – mindenkinek, hiszen nem kölcsönöz sminkelt hatást, viszont szépen fel lehet dobni a szemeket, megnyitni a tekintetet és mégis diszkrét marad a látvány.

Tusvonal a szemhéjon

A szem adottságait követve, finom vonalvezetéssel tetoválunk a szemhéjra. Itt már szembetűnőbb a különbség, hisz határozott vonalat tetoválunk, amelyet a szem formájához igazítunk. Itt is maradhatunk egy szolid, vékony formánál, de lehet határozottabb, erősebb vonalvezetés. A vendég ízléséhez tervezzük meg, előrajzolással és a szemhéjtetoválás szabályait betartva.

Kinek ajánljuk? – azoknak a kedves venégeknek, akik a hétköznapokban is szívesen viselnek egy finom, nappali sminket. Azoknak, akiknek a szempillspirálozás és egy szép tusvonal, szinte minden nap kötelező elem.

Púderes hatású, füstös tusvonal

Előre megrajzolt, pontosan megtervezett, a vendég igényeit, illetve a szemhéjtetoválás szabályait betartva, egy finom tusvonalból elindított füstös hatás. Ennél a technikánál is dönthetünk úgy, hogy vékony vonalból indítjuk meg az elpúderezett részt, viszont itt már igen sminkelt hatást is el tudunk érni. Nem határozott a vonalvezetés, hanem finoman, elhalványodva tesszük határozottabbá a szempillasűrítést. Az egyik legközkedveltebb típus.

Kinek ajánljuk? – akik szeretik a sminkelt hatást, gyönyörű tekintetet ad, akik sminkben érzik jól magukat, nem tudják a hétkoznapokban idejüket azzal tölteni, hogy szép sminket készítsenek .  Akik ‘meztelenül’ érzik magukat a strandon is smink nélkül, vagy bajlódnak, hogy állandóan elmaszatolódik a szemükön lévő smink.

Felmerül a kérdés, hogy mennyire fáj?

A teljes tetoválás alatt, érzéstelenítőt használok, nem állíthatom azt, hogy teljesen fájdalom mentes, de azt sem, hogy fáj. Inkább némi kellemetlenséget lehet érezni, de minimálisan, teljesen elviselhetővé válik. Ez függ a vendégtől is, mint minden más területen, lehet valaki érzékenyebb, van, aki viszont meg sem érzi. Végig csukva van a szemed, én olyan technikával fixálom az ujjaimmal, hogy nem tudod kinyitni, vagy elhúzni – teljesen bitzonságban vagy! A vendégek többsége azt mondja, hogy sokkal rosszabbra számított, viszont az eredmény mindent kárpótol!

Utána lehet vele “utcára menni”?

Igen! Ha arra gondolsz, hogy feldagad-e, akkor azt mondom, hogy van akinek kissé, van akinek igencsak, ez az aznapot illetve másnapot érintheti, de otthon lehet száraz jéggel hűsíteni, semmiképpen nem vízzel, mert felaztatja a bőrt és távozik a festék! Utóápolásnál több infót találsz!